Tábor 2021

Tábor 2021

Ahoj táborníku, minulý rok jsi s námi prožil(a) kus prázdnin na letním táboře. Jak již jistě víš z našich táborových stránek, i letos připravujeme tábor. Opět na konci srpna tentokrát od 14.8. – 28.8.2021 na naší táborové základně Sázava Sedliště a už nyní připravujeme zajímavé hry, celotáborovku a spoustu  dalších věcí.

Celotáborová hra nese letos jméno „Poklad na Stříbrném jezeře“.
 
Sestava vedoucích zůstala z větší části stejná, takže v létě budeš mít možnost potkat kromě mě i Márfyho, Kudlu, Věrku, Lucku, Krtka, Gora,  Vrtáčka, Širokáče, Motyku, Dědu s Babičkou, Majdu, Lištičku a další – kdo všechno se na táboře objeví, najdeš také na našem webu v odkazu „VEDOUCÍ“.
 
Nově máme elektronickou přihlášku na tábor, kterou najdeš v hlavním menu – pokud s námi chceš jet, stačí ji jen elektronicky vyplnit a poslat. Pokud chceš vzít s sebou na tábor kamarády nebo kamarádky, není nic lehčího než jim prozradit naše webové stránky.

Přihlašování bude spuštěno 24.1.2021 do naplnění kapacity.  
 
Tábor je určen pro děti základní školy od 1. do 9. třídy (účast je možná v létě po ukončení 9. třídy) a pak samozřejmě tak, jak jsem řekla v letech minulých.
 
Nezapomeň, že na našich stránkách www.sathava.cz jsou vždy aktuální informace.
 
Těšíme se na tebe.           
 
Daniela Široká – Danka a táborový kolektiv

Termín: 14. – 28. srpen 2021
Cena: 5 490 Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava 5x denně, doprava, pojištění, výlety…)
Tábořiště: táborová základna Sázava Sedliště
Odjezd:  v sobotu 14. srpna z Prahy,
– sraz v 15:45 hodin oddíly 1.,2.,3.,4., a v 16.15 hodin oddíly 5.,6.,7.,8.,, parkoviště u polikliniky Antala Staška, stanice metra “C” Budějovická
Ubytování: chatky
Přihláška: Elektronická na našich stránkách
Adresa tábora: Tábor Sathava – Duha Sedliště
Sedliště, Sázava 285 06

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Tábor 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com